Kihvtid kollikostüümid koorile

Koorimuusika ja Lordi kollikostüümid – kaks asja, mida küll omavahel seostada ei saa. Või siiski? Katrin Nigumann ja Leenamari Pirn lõid E STuudio Noortekoori kontserdi Eurovint 2 jaoks koopiad just selle kuulsa “kolerokibändi” kostüümidest, kes Soomet 2006. aastal Eurovisioonil esindasid!

Projekt on igas mõttes põnev: viis kostüümi kavandati ja valmistati ülimalt kiiresti (ühe kuu jooksul), samas täpselt nende inimeste järgi, kes neid kandsid. Seetõttu on ka esinejad väga tähtis osa loomemeeskonnast, kuna konkreetsetele esinejatele sobivate kostüümide loomine eeldab täpset ja põhjalikku koostööd, samuti taheti kostüümid teha võimalikult sarnased originaalidele. Sarnane ei olnud mitte ainult esinejate välimus ja esitluse visuaalne pool, vaid väga suur rõhk oli helipildil.

Kostüümid koosnevad turvistest, maskidest, platvormsaabastest, liikuvatest tiibadest jne. Tule Mini Maker Faire’ile ja vaata ka ise järele!

Kuidas see kõik laval välja nägi? Vaata videost! – www.youtube.com/watch?v=vYNsLgsGtHg

Comments are closed.