Eesti ja Läti leiutajad ühendavad jõud!

Traditsiooniliselt on Tartu Mini Maker Faire’il kohal Eesti Leiutajate liit ning ka nende kolleegid Lätist! Seekord üllatavad nad külastajaid mitme erineva leiutisega:

1. Synergy Systems (Aarne Toomsalu, Elmars Baltins, Madara Mara Irbe, Egle Norma Paas): uudne riiuli- ja ladustamissüsteem muudab ühtviisi mugavaks nii näiteks raamatute hoiustamise kodus kui ka erineva suuruse ja kujuga materjalide transportimise.

2.  Radooni müomeetria (Arvi Vain, Aigar Suurmaa, Rein Koch, Traugott Läänmäe): täppismõõteaparaat, mille abil saab keskkonnamuutuste indikaatoreid kasutada uudsel moel ja innovatiivses kombinatsioonis, et mõõta näitajate  vastavust normidele.

3. Programmeeritavad täppisfunktsionaalsed automaatliikurid (Charging Batteries, Janis Artis, Alexanders Homkos, Alexander Efremovs): võimaldavad liikuda juhtida ligipääsmatutes kohtades mida tuleb külastada seadmete teenindamiseks

4. Uued lahendused taaskäitlemise tehnikas (Selector Zoom, Rimis Gints, Sergeijs): olme ja tootmisprügi dispergaator ja press selekteerimise majandusliku efektiivsuse parandamiseks

Uuri lisa: www.eestileiutaja.net või www.estinventor.com

Comments are closed.